-29%

Foodplanner

Vorige Artikel 2 van 16 Volgende
€ 6,95 € 4,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

De Irmadammekes-Foodplanner! Superhandig voor jouw gezin!

"Maaahmm! Wat eten we vandaag?" Is dat ook zo'n veelgehoorde vraag in jouw gezin? Bij mij wel! En het liefst wordt deze vraag al tijdens het ontbijt gesteld!

Deze vraag kun je nu dagelijks 'tackelen' door eens per week samen de foodplanner in te vullen. Zo is iedereen binnen jouw gezin op de hoogte wat er die dag wordt gegeten.

En dat hartje onderin? Die staat er niet zomaar.. Je kent het vast wel.. Heb je alles lekker uitgepland en dan heb je die avond helemaal geen zin in die schijf van 5-maaltijd. Daarom hebben wij bewust de joker aan de foodplanner toegevoegd.

Specificaties:
--Formaat A5.
50 bladzijden
-90 grams papier
-Kartonnen onderbord
-Verpakt in cellofaan envelopje

Gezinstip:
-Pak op zondag alle folders erbij van de winkels waar jullie boodschappen doen.
-Geef je kinderen de opdracht om met de aanbiedingen uit de folders (gezonde) maaltijden samen te stellen. Dat hoeven geen hele ingredientenlijsten te zijn. 'Macaroni' volstaat ook. Je kind denkt mee; dat is het allerbelangrijkste!
-Kijk even welke maaltijd op welke dag haalbaar is! Een dikke ovenschotel als je laat thuis bent van je werk en er volgen nog zwemlessen: dat is niet handig!
-Bespreek samen de joker: pizza, frietjes, een kapsalon.. Deze kan worden ingezet als je écht geen zin hebt om te koken of als het tijdtechnisch toch niet gaat lukken.

Smakelijk eten!

© 2017 - 2019 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel