Portfolio

Gepersonaliseerd serviesgoed: daar waar het Irmadammekes-avontuur allemaal mee begon!

Ieder serviesstuk wordt op aanvraag speciaal voor jou of een andere ontvanger getekend. Met regelmaat worden er vragen gesteld of Irma ook krullen, brillen en andere persoonlijke kenmerken kan tekenen. Irmadammekes is een merk: het hoofdje is immers ook het beeldmerk. Dit houdt voor het serviesgoed in, dat Irma altijd zuiver blijft ten aanzien van haar ontwerpen en geen uiterlijke aanpassingen aan de hoofdjes doet.
Op het serviesgoed illustreert Irma baby's, diverse groottes van kindjes,  dames met korte jurkjes,  lange jurkjes, knotstrikjes en knotspelden, heren met truien, overhemden of een ruitjeshemd.. Zo kan tóch op heel veel manieren de persoonlijke touch worden gesymboliseerd.

Ook komen er vragen of er een decor kan worden getekend, om zo het serviesstuk nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld voor gezinnen die gaan emigreren: de skyline van een metropool, een zonnig strandtafereeltje of een Toscaans heuvellandschap. Dat is allemaal mogelijk. Tevens is het mogelijk om hobby of beroepskenmerken toe te voegen: een fotocamera, een dokterstas of een kokspakje.

Een persoonlijke boodschap achterop? Of voorop een mooie tekst, naam of een datum? Dat kan. Geef deze dan meteen aan, bij het plaatsen van jouw bestelling.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de dametjes die al op reis zijn gegaan!

© 2017 - 2018 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel