Teambuilding

Stilte en verbinding; 2 kernwoorden die tijdens deze workshop centraal staan. Als je onderdeel bent van een team, dan werk je samen met en aan een doel. Je hebt je collega's nodig om dat doel te bereiken. Veiligheid en vertrouwen zijn hierbij van essentieel belang. Maar waardering voor jouw collega is minstens zo belangrijk. Stilstaan bij wat de ander voor jou betekent, zorgt voor een sterkere (collegiale) band. Gestelde doelen zullen hierdoor eerder worden bereikt.

 Er wordt gestart met een algemene workshop waarbij iedereen doormiddel van instructies en een handout aan de slag gaat om diverse handletterstijlen onder de knie te krijgen.
 Door alle teamleden worden naamlootjes getrokken.
 Aansluitend volgt een moment van reflectie en stilte. Irma biedt jou vragen aan waarbij jij wordt uitgenodigd om even te bezinnen: op verbinding, het werkproces en op jouw collegialiteit.
 Vervolgens gaat iedere deelnemer aan de slag om voor zichzelf een serviesstuk te handletteren en betekenen. Als dit kunstwerkje klaar is, gaat men aan de slag om voor de collega een serviesstuk te betekenen.
 Als iedereen het scha(al)tje heeft betekend.. dan gaan ze rond; vreugde en ontroering worden gedeeld.
Ombeurten worden de betekende serviesstukken aan elkaar doorgegeven. Steeds staat men stil bij de collega die het cadeau in ontvangst mag nemen.

Geïnteresseerd? Stuur een offerte-aanvraag naar info@irmadammekes.nl

Pas weer te boeken vanaf juni 2018.

 

 

© 2017 - 2019 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel