CreaTEA

CreaTEA

Irma is aangesloten bij theekransjes: een landelijk netwerk van professionals, waarbij JIJ centraal staat.
Tijdens deze laagdrempelige workshops en ontmoetingsmomenten gaan we samen in gesprek over dat wat jou beweegt, wat jouw (creatieve) dromen zijn en wat jou tegenhoudt om jouw dromen te leven. En weet je: je bent niet alleen! Er zijn heel veel vrouwen die dromen van een creatieve baan.

Wat is dat toch.. dat zoveel vrouwen de behoefte hebben om te creeeren; om uiting te geven aan hun binnenwereld, doormiddel van hun zintuigen: zichtbaar, hoorbaar, tastbaar.. Naast dat we met elkaar in gesprek gaan, wordt er ook bewust creatief stilgestaan bij dát wat jou (onbewust) verder brengt. Hierbij werk jij aan jouw eigen project wat jou thuis verder zal inspireren. (Enne.. nee, we gaan geen servies betekenen :)

Mag ik jou jou inspireren en jou laten ontdekken dat jij het WEL kunt?

Vrouwen leven met veelal negatieve overtuigingen over zichzelf. 'Ik kan het niet', 'Dan heb ik geen inkomsten', 'Daar ben ik toch geen type voor', 'Hoe moet ik dat aanpakken?' 'Ik heb hier toch geen opleiding voor?' Met Irmadammekes wil ik heus niet zeggen dat ik alle wijsheid in pacht heb. En die grafische opleiding heb ik ook niet. Wel weet ik dat mijn mindset anders is. Ik neem de tijd voor jouw om naar jou te luisteren, jou te insprereren en om jou een kijkje laten nemen 'in' mijn mindset. Na deze workshop ben jij zo geinspieerd dat jij jouw creatieve doel wil bereiken!

 Kijk bij agenda voor data.
 Deze workshops worden georganiseerd bij PUUX in Nijmegen en duren gemiddeld 2,5 tot 3 uur.
 Tarief: 49,50 per moment. Inclusief materialen en consumpties.
 Interesse of vragen? Stuur me een mailtje: info@irmadammekes.nl

Tot dan!
Liefs! Irma

© 2017 - 2019 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel