Retourinformatie

Voordat je iets retour stuurt is het belangrijk om te weten wat de retourvoorwaarden van Irmadammekes® zijn. 

LET OP: artikelen die speciaal voor jouw gemaakt zijn en/of duidelijk persoonlijk van aard zijn, kunnen niet geretourneerd worden.  

# Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden, dit kan door een mailtje naar info@irmadammekes.nl waarin je aangeeft dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Dit valt onder het ontbindingsrecht van onze klant, dat wettelijk bepaald is.

# Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door het invullen van het herroepingsformulier of door een email waarin jij naar Irmadammekes hebt gecommuniceerd dat je het artikel wenst te retourneren. Uiteraard kan dit herroepingsformulier ook per post gestuurd worden. Post mag gestuurd worden naar: Irmadammekes® - Sint Jacobslaan 422 - 6533 VW Nijmegen (LET OP: Dit is geen bezoekadres). 
Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een retour telefonisch te melden.
Wil je het artikel graag ruilen, in plaats van geld retour? Geef dit dan bij ons aan. De vrezendkosten van het nieuwe artikel zijn voor de klant. 

# Zodra Irmadammekes® jouw ondubbelzinnige verklaring heeft ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen alle door jou verrichtte betalingen (inclusief de door jou betaalde verzendkosten) terugbetalen. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat jij voor de betaling van het artikel hebt gebruikt.

# Nadat je hebt aangegeven dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het postadres van Irmadammekes® Het artikel kan worden geretourneerd naar het volgende postadres:

t.a.v. Retourafdeling Irmadammekes® - Sint Jacobslaan 422 - 6533 VW Nijmegen 

# De gemoeide kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De maximale retourkosten bedragen €7,25 (PostNL). Indien je gebruik maakt van verzekerd verzenden met een maximaal verzekerde waarde van €500, zullen de maximale gemoeide retourkosten €8,60 bedragen.

# Er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. De volgende uitzonderingen worden door Irmadammekes® gehanteerd: 

Persoonsgebonden gespecificeerde artikelen kun je niet retourneren, omdat deze producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. S(i)ervies, Naambordjes, Geboortekaartjes en alle custom made artikelen zoals o.a. milestonekaartjes, posters en opbergzakken etc. die speciaal naar jouw wensen zijn gemaakt.

# Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

# Na de verwerking ontvang je van ons een mailtje met linkje van My Parcel waarbij je de retourlabel kan printen en kan plakken op de verzenddoos (Let op de retourkosten zijn voor de klant zelf). Om het proces te vergemakkelijken kan je vanuit huis het retourlabel zelf printen.

# Je bent niet verplicht om gebruik te maken van de My Parcel retourlabel, je kan namelijk het retourpakketje ook zonder vooraf je retourlabel te downloaden verzenden via PostNL of ieder andere koeriersdienst. 

# Zorg ervoor dat je het product zo netjes mogelijk en goed bescherm verpakt, voordat je het retour zend. Bewaar het bewijs tot jouw retourorder is verwerkt. 

# Op het moment dat wij jouw retourpakketje hebben ontvangen zullen wij overgaan op de terugbetaling of eventueel je ruiling gereedmaken. Als de terugbetaling is verwerkt, zal je automatisch een creditfactuur ontvangen op het email adres dat je hebt opgegeven bij de bestelling van de artikelen. Wij zullen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bericht dat je een artikel wenst te retourneren, de terugbetaling doen. Wij streven er echter naar om dit al binnen enkele dagen te laten plaatvinden. 

# Wanneer je de terugbetaling niet tijdig hebt ontvangen vragen we je gelijk contact op te nemen met Irmadammekes® Dit kan via info@irmadammekes.nl of via 06-46291043.

Wil je ruilen of een tegoedbon? Hiervoor geldt een verlengde termijn van 21 dagen na ontvangst van de goederen. 

© 2017 - 2021 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze persoonlijke cadeaus hebben allemaal een andere levertijd. Dit staat bij ieder cadeau aangegeven.