Servies en glaswerk

Serviesgoed van Irmadammekes. 
(Gepersonaliseerd) servies verwerkt Irmadammekes op 2 manieren; handgetekend en duurzaam verwerkt. Om je meer inzicht te geven in het proces en de daarbijhorende levertijd, geven we je hieronder de nodige informatie.


Handgetekend siervies:
Met speciale inkt betekent Irmadammekes jouw persoonlijke sierviesstuk. Ieder sierviesstuk wordt vervolgens afgebakken en zorgvuldig verpakt. Irmadammekes is zeer zorgvuldig in haar werk. Omdat het allemaal handwerk is, vraagt ieder sierviesstuk zijn aandacht. Handgetekende en gepersonaliseerde stukken worden zorgvuldig ingepland. Wil je een gepersonaliseerd sierviesstuk bestellen, houdt dan rekening met een gemiddelde levertijd van 3 weken. Sierviesstuk? Ja; deze stukken zijn bedoeld om jouw huis te sieren. Handgetekend servies is niet geschikt voor de vaatwasser.

Duurzaam servies.
Ook het duurzame servies wordt door Irmadammekes zelf verwerkt. Om tot een eindproduct te komen, worden er wel 5 essentiele stappen doorlopen. Hierbij werken wij met externe bedrijven; van bedenken tot een verzendklaar item. Iedere stap is een kostbare stap. Om de meest vriendelijke prijs te kunnen hanteren, werkt Irmadammekes  met bestel- en verzendblokken, welke vooraf steeds helder worden gecommuniceerd. Duurzaam servies is geschikt voor de vaatwasser. 

Personaliseren.
Er is veel mogelijk. De opties waarvoor kan worden gekozen, staan vermeld bij de diverse serviesstukken. 
Heb je vragen? Mail dan naar info@irmadammekes.nl

Klik hier snel naar:
Borden en schalen
Bordenhangers
Kannetjes
Mokken en glazen 


 

© 2017 - 2019 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel