Servies en glaswerk

          


Serviesgoed van Irmadammekes. 
(Gepersonaliseerd) servies verwerkt Irmadammekes op 2 manieren; handgetekend en keramisch verwerkt. Om je meer inzicht te geven in het proces en de daarbij horende levertijd, geven we je hieronder de nodige informatie.


Handgetekend siervies:
Met speciale inkt betekent Irmadammekes jouw persoonlijke sierviesstuk. Ieder sierviesstuk wordt vervolgens afgebakken en zorgvuldig verpakt. Irmadammekes is zeer kritisch over het werk dat zij levert. Hoofdjes dienen rond te zijn, benen recht, alles in de juiste verhoudingen. Omdat dit allemaal handwerk is, vraagt ieder sierviesstuk zijn aandacht. Handgetekend en gepersonaliseerde stukken zijn dus géén productiewerk en worden zorgvuldig ingepland. Wil je een gepersonaliseerd sierviesstuk bestellen, houdt dan rekening met een gemiddelde levertijd van 3 weken. Sierviesstuk? Ja; deze stukken zijn bedoeld om jouw huis te sieren. 

Keramisch servies.
Ook het keramisch servies wordt door Irmadammekes zelf verwerkt. Om tot een eindproduct te komen, worden er wel 5 essentiele stappen doorlopen. Hierbij werken wij met externe bedrijven; van bedenken tot een verzendklaar item. Iedere stap is een kostbare stap. Om de meest vriendelijke prijs te kunnen hanteren, heeft Irmadammekes besloten om met bestel- en verzendblokken te werken, welke vooraf steeds helder worden gecommuniceerd. 

Gepersonaliseerd keramisch verwerkt serviesgoed is dus geen standaard artikel maar net zoals het handgetekende siervies een luxeartikel. Een groot verschil tussen handgetekend servies en keramisch verwerkt servies, is dat de 2e variant geschikt is voor gebruik en in de vaatwasser mag. 

Heb je vragen? Mail dan naar info@irmadammekes.nl

© 2017 - 2019 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel