Doneer een 'Zorgtopper-bord'

Doneer een Bon.
'Doneer een bon' is het fantastische initiatief van Nijmeegs ondernemer en vriendin Karen van Keeken. Haar actie heeft als doel: de IC-medewerkers van de Nijmeegse ziekenhuizen Canisius Wilhelmina en het Radboud een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze Corona-crisis. Zo kun jij als machteloze burger jouw blijk van waardering uiten naar deze toppers. 

Irmadammekes heeft speciaal hiervoor 2 illustraties ontworpen die vol van betekenis zijn voor deze toppers. De speciale prijs voor een gepersonaliseerd Zorgtopper-bord is 14,95. Irmadammekes is persoonlijk en om dit bij deze actie ook te kunnen doen heeft irmadammekes de volgende werkwijze bedacht..
-Bij aankoop van dit bord, gaat er een cadeaubon namens jou naar de IC.
-Namens jou schrijft Irma een kaart die bij jouw cadeaubon wordt verpakt.
-De zorgtopper neemt na ontvangst van jouw cadeaubon en lieve boodschap contact op met Irmadammekes.
-Irmadammekes betekent het bord met de hand en bezorgt het hierna bij de zorgtopper.
-Als blijk van waardering, ontvang jij van Irmadammekes een kortingscode van 15% welke jij weer kunt verzilveren in de webshop. Doneer jij mee? Dankjewel! 

Sorteer op
  • Zorgtopper-bord
    Zorgtopper-bord

    Gepersonaliseerd zorgtopper-bord.
    Wat ontzettend leuk dat jij een zorgtopper-bord doneert aan een zorgtopper van de Nijmeegse frontlinie. Omdat het een gepersonaliseerd cadeau is, wordt dit bord in eerste instantie cadeau gegeven…

    € 14,95
© 2017 - 2020 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel