Vakantie

Vakantie:

Van 11 juli t/m 23 augustus viert Irmadammekes vakantie. Whoohoo! We zijn niet geheel gesloten maar we werken in deze periode wel minder snel en vaak. 

Tijdens de vakantie: 
-Gepersonaliseerde orders kunnen worden ingediend tot 9 augustus. Deze worden dan eind augustus geleverd.  Eerder is niet mogelijk. 
-Handgetekende serviesstukken zijn pas leverbaar als deze op de website weer bestelbaar zijn. Reserveren per mail is niet mogelijk. 
-Artikelen (servies en stationery) uit voorraad, worden 2 keer per week verzonden: halverwege en eind van de week. 
-Irmadammekes is per mail bereikbaar. Mail wordt enkele keren per week beantwoordt. 

Na 23 augustus geldt:
- Gepersonaliseerd serviesgoed uiterlijk de 1e van de maand bestellen om te ontvangen aan het eind van de maand. Na 9 augustus is de volgende sluitingsdatum 1 september (levering eind september).
-Spoedbestellingen worden niet meer aangenomen. Er kunnen enkel artikelen uit voorraad worden besteld en gepersonaliseerde artikelen kunnen uitsluitend de 1e van de maand worden besteld.
-Bestel je uiterlijk de 1e van de maand? Dan ontvang jij jouw bestelde artikel aan het eind van de maand; eerder is niet mogelijk. Bestel jij dus op de 2e van een maand? Dan ontvang jij dit artikel pas aan het eind van de volgende maand. 

 

© 2017 - 2021 irmadammekes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel